Ibland kan det finnas behov av att anlita en skräddare i lund då man exempelvis behöver hjälp med att sy upp tyger eller laga trasiga tyger. Det kan handla om att man har ett par byxor som är för långa, en kjol som behöver sys upp, en skjorta som behöver sys in eller att man behöver byta blixtlås. Man kanske har behov av hjälp med att sy gardiner eller laga favoritkläder som har fått en sprucken sömn eller ett hål.

När man handlar kläder så finns det vissa kläder som man vill ha men som kanske inte har en perfekt passform för ens kropp. Även då kan man få hjälp av en skräddare i Lund som hjälper en att sy om kläderna så att de passar. Det gäller även om man vill komma i äldre kläder som man kanske idag har vuxit ur eller tvärtom har blivit för stora.

Vi kan erbjuda skräddare i Lund som på ett professionellt sätt utför de skrädderibehov som man har. För mer information om vilka tjänster som vi kan erbjuda kan man hitta på www.skonyckelservicelund.se/skraddare-lund. Vi har lång erfarenhet av att sy upp, sy in eller lägga ut kläder, kostymer, gardiner eller andra tyger. Vi kan även sy egendesignade kläder eller gardiner utifrån era anvisningar.
Vi erbjuder inte bara skräddare i Lund utan kan även utföra arbeten på skor. Vi hjälper er att laga era trasiga skor eller klackar om dessa. Vi kan också rengöra och putsa skor så att de får tillbaka sin ursprungliga glans.