Detta med vägguttag i olika länder är alltid ett gissel som kan ställa till med stora problem. När man reser brukar man få ta med sig ett antal olika adaptrar så att man säkert vet att mobilladdaren, kabeln till den bärbara datorn eller rakapparaten fungerar när man ska använda dessa på resan. Det finns fem olika vägguttag runt om i Europa, men i de länder som använder vägguttag som följer EU-standard, fungerar de svenska instickskontakterna utan en adapter. Detta gäller för Polens samtliga vägguttag för elektricitet, vilket gör att man kan använda dem direkt.

En annan sak som kan vara smart att ta med sig när man ska resa utomlands är en lång sladd till sin telefon. Du vill inte behöva springa fram och tillbaka på hotellet ifall din slad inte når dig. Det är ett problem många får det är därför vi tipsar om den.

Det polska elnätet är väl uppbyggt och ger en effekt av 230 watt, vilket inte medför några krångligheter att få elen till skillnad mot till exempel England och Frankrike som har sina egna uttag. Detta gör att det aldrig blir några som helst problem att använda de elektroniska produkterna som man har med sig hemifrån under sin vistelse i Polen.