Erbjudande på tyger i Malmö finns hos Tapetorama AB. De har förutom bra priser även ett av Sveriges största utbud av olika tyger för alla tillfällen. Med ett sortiment på tusentals olika tyger till både offentliga miljöer såväl som hem, behöver du knappast leta längre efter rätt material och pris. Allt finns tillgängligt hos Tapetorama AB. Deras webshop ger visserligen en fingervisning om vad som finns tillgängligt, men det är en mycket liten del av det fullständiga utbudet. För att ta del av en större del av sortimentet, behöver du bara knacka på i butiken som ligger på Södra Promenaden i Malmö.

Butiken har de flesta typer av tyger för den intresserade. Tre av de populäraste och mest välkända tygerna är siden, sammet och voile. Siden är ett populärt tyg med en vacker och närmast poetisk glans som är skön mot både ögon och fingrar. Den kommer oftast i en färg, men finns även i mönstrade sorter. Det känsliga materialet gör att siden passar bäst till gardiner eller soffkuddar. När man använder det till gardiner bör tog tyget fodras, detta eftersom siden lätt blir sprött av solljus.

Välkommen till butiken!

Ett annat populärt tyg är sammet, vars slitstarka karaktär och många skepnader ser till att tyget passar bra som till exempel möbeltyg. Sammet kan både vara mönstrat, enfärgat, matt och blankt. De många valmöjligheterna och den mysiga känslan har gjort sammetmycket populärt i var mans hem. Voile däremot är inte lika välkänt som siden och sammet, men har många användningsområden och förekommer i flertal olika kvalitéer. Voile är ett skirt tyg, mycket tunt, och passar bland annat bra som dekoration eller som gardiner i vardagsrum eller kök. Namnet ”voile” kommer från franskans ord för ”slöja” vilket avslöjar en del om materialets dekorativa fördelar.

Bor du runt omkring Skåne är Tapetorama AB det självklara valet när du letar efter tyger. De allra flesta av världens olika tygsorter finns att få tag på om du väljer att besöka butiken i Malmö.