Om du står inför uppgiften att arrangera en konferens för ditt företag kan det vara kul att bjuda på det där lilla extra så både konferensen blir givande och upplevelsen minnesvärd. Om ditt företag är förankrat i Malmö med omnejd finns flera intressanta alternativ. Ett av de populäraste alternativen som den här artikeln skall berätta mer om är World Trade Center i Malmö – ett majestätiskt alternativ till mycket goda priser!

Spännande alternativ i Malmö

Malmö är kanske den mest kontinentala staden i Sverige. Med en vacker stadskärna och en närhet till havet samt andra sidan kontinenten går det att hitta vackra och avslappnande konferenslokaler i Malmö för den som söker komfort och majestätiska vyer.

Kvalitet och rimliga priser för vackra konferenslokaler i Malmö

När det gäller konferenslokaler i Malmö är den rådande prisbilden mycket gynnsam givet den kvalitet man får som företagare. Ditt företag har möjlighet att sitta på Malmös World Trade Center (WTC) i som är ett av Malmös trendigaste kvarter. Härifrån kan man se havet och den vackra Turning Torso medan man tar sig en paus i allén längs strandkajen. Det finns vidare rikligt med restauranger men det är kanske ännu smidigare att äta direkt i någon av WTCs egna kök och delis. Det går nämliga att få mat, dryck och kaffe helinkluderat om du så önskar.