Att få godis till jobbet är alltid roligt, och påskägget kan vara en väldigt trevlig punkt att samlas kring inför de stundande helgerna. Dessutom kan man beställa påskägg för företag med företagets profil, och därmed skapa en personlig hälsning till sina kolleger eller kompanjoner och på så sätt förgylla påsken. Ett personligt påskägg erbjuder många möjligheter till att överraska och glädja mottagaren, oavsett om man har ett gemensamt kontor eller om man arbetar hemifrån. Det är även ett trevligt sätt att tacka för ett gott samarbete företag emellan.

Så funkar det att beställa påskägg online

För den som vill överraska med godis lagom till påsk är det väldigt smidigt att beställa påskägg på nätet, och sedan välja om man vill dela ut dem personligen eller få dem skickade hem till mottagarna. I dessa tider av distansarbete kunde det inte vara enklare att nå ut till sina kolleger eller samarbetspartners. Att bjuda på godis förknippas garanterat med omtanke, och får alltid mottagaren på bra humör. Tack vare det stora utbudet bland påskägg kan alla hitta något som passar just sin egen smak.

Tre tips för ökad trivsel i påsk

När man beställer godis till arbetsplatsen brukar det alltid bli god stämning kring påskäggen, men det finns några saker som är viktiga att tänka på när man beställer godis till många.

  • Det kan vara väldigt trevligt att få sitt eget påskägg att själv förfoga över och äta vid skrivbordet. Nackdelen med detta ägg är dock att det inte blir särskilt socialt, men det kan vara den enda lösningen som funkar om ens kolleger jobbar hemifrån.
  • Om man istället satsar på ett gemensamt påskägg att ställa t.ex. i receptionen eller på bordet i fikarummet skapar detta en naturlig mötesplats för kollegerna, och ger upphov till små pratstunder under arbetsdagen.
  • En viktig sak att ha i åtanke med ett gemensamt påskägg är dock hygienen — välj därför godis som är individuellt förpackat i papper. För att ytterligare säkra att godiset inte ska vara en smittkälla är det bra att uppmana till handtvätt och ställa en flaska med handsprit att ta av, innan man får lov att ta godis.