Snart är det dags för jul och många företag vill visa uppskattning för sina anställda genom att ge julklappar. Men att hitta en julklapp som passar alla kan ibland vara lätt krångligt. Gåvokort erbjuder en enkel lösning genom sina företagsjulklappar. På deras webbplats finns ett brett sortiment av gåvor och julklappar som uppskattas av de flesta.

Något för alla smaker

På Giftcard hittar du både traditionella julklappar som chokladaskar och julgodis, men även mer personliga gåvor som biobiljetter, spa- eller restauranggåvor. För den aktiva finns aktivitetspresentkort för träning eller sport, medan kulturella uppskattar presentkort till teater, konserter eller museer. För den som gillar mat och dryck finns gåvor inom kategorierna vin, öl och mat. Sortimentet täcker många olika intressen och smaker så de anställda säkert hittar något de uppskattar.

Enkelt och smidigt

Genom att beställa företagsjulklappar från Giftcard slipper företagen stressa med att handla in och dela ut julklappar. Istället får de anställda varsin presentkorts-gåva som de kan använda efter eget tycke. För företagen går det snabbt och enkelt att beställa presentkorten online och de levereras sedan direkt till företagets adress. På så sätt blir det inga köer i butiker och företagen sparar både tid och möda. Samtidigt får de anställda en uppskattad julklapp som de kan använda efter eget huvud under kommande år.

En tradition som uppskattas

Genom att ge sina anställda en julklapp visar företagen att de värdesätter dem och deras arbete under året. Med hjälp av företagsjulklappar från Giftcard blir det enkelt att fortsätta denna tradition utan allt krångel kring inköp och distribution. De anställda uppskattar säkert att få en present de kan använda efter eget huvud, vilket gör dessa enkla och uppskattade julklappar till ett bra val för företagen.