Fototapeter är ett utmärkt sätt att förvandla ditt hem och skapa den perfekta miljön för avkoppling eller inspiration. Med hjälp av fototapeter kan du enkelt och snabbt förändra rummets karaktär utan omfattande renovering. Det finns fototapeter för alla smaker, från naturbilder till modern konst och allt däremellan. Oavsett om du föredrar zenliknande japanska trädgårdar, dramatiska klippformationer eller stiliserade storstadsbilder hittar du garanterat en tapet som passar dina önskemål och inredningsstil.

Enkel installation

Att sätta upp fototapeter är både enkelt och snabbt. Det enda du behöver är tapetklister, en tapetborste och själva fototapeten. Genom att följa installationsanvisningarna steg för steg kan vem som helst lyckas. Det är bara att mäta upp ytan, klistra fast tapeten och skära bort överflödigt material i hörn och kanter. På några timmar har du förvandlat ditt rum utan besvärliga målararbeten eller dammiga renoveringar. Resultatet blir ett realistiskt fotomotiv som helt förändrar rummets karaktär.

Beställ fototapet enkelt online

På Perfect Wall hittar du Sveriges bredaste sortiment av fototapeter. Här kan du enkelt bläddra bland hundratals motiv i olika stilar och hitta den perfekta bakgrunden för just ditt hem. Beställ fototapet direkt på nätet och få levereras snabbt och smidigt. Det är bara att välja motiv, ange måtten på din vägg och slutföra köpet. Sedan är det bara att invänta leveransen och göra dig redo att förvandla ditt hem.

För varje smak

Sortimentet av fototapeter täcker in ett brett spektrum av stilar och smaker. Här finns allt från romantiska blomstermotiv till stiliserad street art och dramatiska naturbilder i storformat. Vill du ha en häftig storstadskänsla i vardagsrummet eller kanske en zeninspirerad trädgård att vila ögonen på så hittar du garanterat en passande bakgrundsbild.

Förhöj rummets karaktär

Oavsett om du vill skapa ett lugnande sovrum, ett inspirerande arbetsrum eller bara lägga till lite karaktär i vardagsrummet så är fototapeter ett utmärkt val. Med hjälp av fototapeter kan du enkelt och snabbt förändra rummets karaktär och förhöja känslan av rymd. Resultatet blir ett realistiskt fotomotiv som helt förvandlar upplevelsen av rummet runt omkring.

Hållbara material

Fototapeterna från Perfect Wall trycks på högkvalitativ vinyl som är både tålig och hållbar. Materialet är vattenavvisande vilket gör tapeterna lämpliga att sätta upp i rum med hög fuktighet som badrum och kök. Dessutom är skiktet med fototryck skyddat av ett transparent plastlager som gör ytan motståndskraftig mot repor och annan lättare yttre åverkan. Dina fototapeter håller alltså i många år framöver.b